COVID-19

Beste clubs ,

het blijft maar duren met de COVID-19 besmettingen. Wij hadden reeds beslist om de sportieve activiteiten aan te passen of voor bepaalde groepen stop te zetten.

Sommige gemeenten hebben hun sportinfrastructuur gesloten en of hun personeel op technische werkloosheid gezet , hierdoor kunnen clubs op geen enkele manier nog trainen met om het even welke leeftijd.

Daarom hebben we vorige maandag met het regio DB beslist om de officiële competitie voor J12 en M13 en de U8 – U10 tornooien voorlopig stop te zetten tot 4 januari 2021 . ( voor de andere leeftijden was dat reeds het geval)
Wij vinden als regio dat we ook een verplichting tegenover spelers, ouders, trainers, officials en andere vrijwilligers hebben en zullen deze zoveel mogelijk trachten te beschermen, wat vandaag enkel kan met drastische maatregelen. We willen ook duidelijk zijn voor iedereen.

Wat de trainingen betreft, daar kunnen jullie zelf over beslissen rekening houdende met de plaatselijke beperkingen .

Vriendschappelijke wedstrijden (je hoeft hier geen wedstrijdblad van op te maken) en tornooien (wat de U8 en U10 steeds zijn) zijn wel mogelijk mits naleving van de plaatselijke voorschriften, dit kan eventueel op de uren van de geannuleerde wedstrijden.
sportieve groeten

Guido Moeyersoons
voor handbal Oost West

Geef een reactie